OZONE GOLD – HAIR CARE SERUM СЕРУМ ЗА НЕГА НА КОСА СО ОЗОН, АРГАН, КЕРАТИН

870ден со ддв

  • Се нанесува со масирање на целата коса. Се препорачува да се употребува 3-4 пати неделно.
OZONE GOLD – HAIR CARE SERUM СЕРУМ ЗА НЕГА НА КОСА СО ОЗОН, АРГАН, КЕРАТИН

870ден со ддв

SKU: 8680885440898 Categories: , Tags: ,