OZONE GOLD – SHAMPOO WITH OZONE ШАМПОН СО ОЗОН – 330ml

870ден

  • Озонираното маслиново масло е зајакнато со кератин и аграново масло.
  • Особено е ефикасен при проблеми со косата (иритации и егземи) и нејзино опаѓање.
  • Шампонот од озон не содржи SLS-SLES, сол или парабен.
OZONE GOLD – SHAMPOO WITH OZONE ШАМПОН СО ОЗОН – 330ml

870ден

SKU: 8680885440935 Categories: , Tag: