OZONE GOLD – EXTERNAL GENITAL SPRAY СПРЕЈ ЗА ИНТИМНА НЕГА – 28ml

1,360ден

  • Подари својот природен состав помага при запирање на крварењето при синдромот на постпородилно зголемување на крварењето.
  • Уште од првата употреба помага при отстранување на вагинален исцедок, мирис, иритација, кандида (вагинален дермафродит).
  • Може да се употребува неколку пати во текот на денот.
OZONE GOLD – EXTERNAL GENITAL SPRAY СПРЕЈ ЗА ИНТИМНА НЕГА – 28ml

1,360ден