OZONE GOLD – OZONE FACTOR ОЗОНИРАНО МАСЛИНОВО МАСЛО МЕКА ЖЕЛАТИНСКА КАПСУЛА

  1,550ден

  1. Ги уништува бактериите, габите и вирусите во телото.
  2. Ги активира и балансира системите за закрепнување (вклучувајќи ги и садовите) во телото.
  3. Ја зголемува способноста за транспорт на кислород на крвта за 2 до 10 пати.
  4. Ги активира антиоксидантните системи во телото и го редузира интензитетот на липидната пероксидација.
  5. Ја забрзува циркулацијата во капиларите преку ефектот на намалување на крвта.
  6. Потпомага на крвниот систем.
  7. Го спречува замастувањето на црниот дроб.
  8. Го зголемува количеството на ензими и биолошки-активните супсанции кои се намалуваат како на стареењето во телото.

  OZONE GOLD – OZONE FACTOR ОЗОНИРАНО МАСЛИНОВО МАСЛО МЕКА ЖЕЛАТИНСКА КАПСУЛА

  1,550ден

  SKU: 8680885440782 Категорија: Tag: