За своите лојални клиенти Ozone Gold овозможува дополнителни погодности и предности при секое онлајн-купување. Откако ќе се регистрирате онлајн, Вие веќе сте член на нашиот O₃ Gold Club и ги користите сите бенефиции i поволности. Собирањето поени во O₃ Gold Club е едноставно и брзо и важи за секој тип на плаќање.