ПРИДОБИВКИТЕ ОД КОРИСТЕЊЕ НА ПРОИЗВОДИ ОД

OZONE GOLD

озонска терапија | озон во медицината

Добредојдовте во нашата online продавница

Прочистете го вашето тело со моќта на озонот

Купи сега

Производи

Производи

Новости

следете нè на Instagram

#Repost @elena_zivotsostil (@get_repost)
・・・
Stay healthy 😍 
@ozonegold always makes me happy ❤️
Тоа е тоа чувство кое мене ми го дава озонската терапија. Веќе 2 месеци го користам и насмевката кажува се’! Само една капсула на ден 💊 а толку многу придобивки 💯 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ • Кој вели дека придобивките од озонската терапија не можете да ги почувствувате и дома ⁉️ Докажано е дека озонската терапија има антибактериско, антивирусно, антигливично, антиоксидативно и имуностимулативно дејство. Многубројни светски истражувања потврдуваат дека озонот го зајакнува имунитетот и енергетскиот потенцијал на организмот за два до четири пати. Озонот претставува природен антибиотик кој за кратко време ги уништува вирусите, бактериите и габите. Дополнително, бројни студии покажуваат дека корекцијата на хроничниот оксидативен стрес предизвикана од порастот на антиоксидантните ензими при апликација на озон ја зголемува диференцијацијата на еритробластите. Ова резултира со значителен пораст на еритроцитите и ги прави отпорни на оксидативен стрес.💊 #озонирајсе #stayhealthy #beauty #goodvibes #ozonetherapy
#Repost @elena_zivotsostil (@get_repost) ・・・ Stay healthy 😍 @ozonegold always makes me happy ❤️ Тоа е тоа чувство кое мене ми го дава озонската терапија. Веќе 2 месеци го користам и насмевката кажува се’! Само една капсула на ден 💊 а толку многу придобивки 💯 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ • Кој вели дека придобивките од озонската терапија не можете да ги почувствувате и дома ⁉️ Докажано е дека озонската терапија има антибактериско, антивирусно, антигливично, антиоксидативно и имуностимулативно дејство. Многубројни светски истражувања потврдуваат дека озонот го зајакнува имунитетот и енергетскиот потенцијал на организмот за два до четири пати. Озонот претставува природен антибиотик кој за кратко време ги уништува вирусите, бактериите и габите. Дополнително, бројни студии покажуваат дека корекцијата на хроничниот оксидативен стрес предизвикана од порастот на антиоксидантните ензими при апликација на озон ја зголемува диференцијацијата на еритробластите. Ова резултира со значителен пораст на еритроцитите и ги прави отпорни на оксидативен стрес.💊 #озонирајсе #stayhealthy #beauty #goodvibes #ozonetherapy