Озон –моќното оружје против настинките, вируситеи бактериите

Неодамна Џоу Муџи, професор и предавач на Кејси универзитетот во Токио објави сеопфатна публикација во која ги претставува своите ставови за улогата на озонот во борбата против настинките, вируситеи бактериите.

За неговите ставови и трите најзначајни придобивки од озонот можете да прочитате на линкот:

https://zenskimagazin.mk/ozon-mokjnoto-oruzje-protiv-nastinkite-virusitei-bakteriite

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *