OZONE GOLD – SHAMPOO WITH OZONE ШАМПОН СО ОЗОН – 330ml

870ден со ддв

  • Озонираното маслиново масло е зајакнато со кератин и арганово масло.
  • Особено е ефикасен при проблеми со косата (иритации и егземи) и нејзино опаѓање.
  • Шампонот од озон не содржи SLS-SLES, сол или парабен.
OZONE GOLD - SHAMPOO WITH OZONE
OZONE GOLD – SHAMPOO WITH OZONE ШАМПОН СО ОЗОН – 330ml

870ден со ддв

SKU: 8680885440935 Categories: ,