OZONE GOLD – OZONIZED MASSAGE GEL ОЗОНИРАН ГЕЛ ЗА МАСАЖА – 50ml

1,600ден 1,280ден со ддв

  • Одличен е за длабинска масажа на целото тело.
  • Освен озонирано маслиново масло содржи и други погодни масла кои помагаат при ревитализација на кожата, а особено масло од рузмарин, кантарион, бибер, нане, еукалиптус и ѓумбир.
OZONE GOLD – OZONIZED MASSAGE GEL
OZONE GOLD – OZONIZED MASSAGE GEL ОЗОНИРАН ГЕЛ ЗА МАСАЖА – 50ml

1,600ден 1,280ден со ддв