OZONE GOLD – ANTI-CELLULITE OZONE GEL ОЗОНИРАН ГЕЛ ПРОТИВ ЦЕЛУЛИТ – 50ml

1,620ден со ддв

  • Целулитот се јавува како резултат на оксигенацијата, предизвикана од стеснување на крвните садови, зголемување на содржината на масни клетки, со локално зголемување на тежината и забавување на дренажата на лимфите.
  • Гелот од озон реагира на маслените синџири преку бета-оксидација и ги отстранува од телото. Тој го зголемува капацитетот на носење на кислород на црвените крвни зрнца, ја подобрува циркулацијата на капиларите и помага во создавање на еластин и колаген во долниот слој на кожата. Гелот од озон помага да се регенериаат клетките во содејство со соодветни вежби и други методи на губење на килажата. На кожата и дава мек и свиленкаст изглед и погодна pH вредност.
  • Освен озонирано маслиново масло, содржи и масло од портокал, рузмарин, алги, шафран, алое вера и други природни масла за борба против целулитот.
  • Погоден е за секојдневна употреба. Најефикасен е доколку се аплицира со масирање на зафатениот дел на кожата, затоа што на тој начин се превенира насобирање на токсини во телото и се подобрува циркулацијата.
OZONE GOLD - ANTI-CELLULITE
OZONE GOLD – ANTI-CELLULITE OZONE GEL ОЗОНИРАН ГЕЛ ПРОТИВ ЦЕЛУЛИТ – 50ml

1,620ден со ддв