OZONE GOLD – OZONE FACTOR / ОЗОНИРАНО МАСЛИНОВО МАСЛО ВО КАПСУЛА

  1,550ден со ддв

  1. Ги уништува бактериите, габите и вирусите во телото.
  2. Ги активира и балансира системите за закрепнување (вклучувајќи ги и садовите) во телото.
  3. Ја зголемува способноста за транспорт на кислород на крвта за 2 до 10 пати.
  4. Ги активира антиоксидантните системи во телото и го редуцира интензитетот на липидната пероксидација.
  5. Ја забрзува циркулацијата во капиларите преку ефектот на намалување на крвта.
  6. Потпомага на крвниот систем.
  7. Го спречува замастувањето на црниот дроб.
  8. Го зголемува количеството на ензими и биолошко-активните супстанци кои се намалуваат како на стареењето во телото.

  циркулација
  OZONE GOLD – OZONE FACTOR / ОЗОНИРАНО МАСЛИНОВО МАСЛО ВО КАПСУЛА

  1,550ден со ддв

  SKU: 8680885440782 Категорија: Tags: ,