OZONE GOLD – SUN CREAM 50SPF КРЕМА ЗА СОНЦЕ 50SPF – 50ml

1,430ден со ддв

  • Оваа крема овозможува оптимална заштита од штетните УВА и УВБ зрачења. Притоа, ја штити кожата од штетните влијанија на сонцето, а интензивната формула ја одржува кожата влажна. Брзо се апсорбира, не остава наслаги или боја. Базирана е на вода и не ги храни фоликулите на кожата со што би се нарушил естетскиот изглед на скалпот.
  • Помага при спречување на одредени болести на кожата, предвремено стареење, несакани дамки на кожата и изгореници.
  • Треба да се нанесе 20 минути пред изложување на сонце. За најефикасна заштита, треба да се користи и по излегување од вода, потење или бришење со пешкир.
OZONE GOLD - SUN CREAM 50SPF
OZONE GOLD – SUN CREAM 50SPF КРЕМА ЗА СОНЦЕ 50SPF – 50ml

1,430ден со ддв

SKU: 8680885440799 Categories: ,