OZONE HOME – Air screen Puro 3.0K

26,445ден со ддв

Air screen Puro 360 ја донесува најновата технологија за прочистување на воздухот во вашиот дом.

Покриеност: од 23m2 до 279m2
* Зависи од степенот на загаденоста, провевот, влажноста и температурата на воздухот.
Напојување: 100 – 240V 50/60Hz 2.5A
PCO ќелија
Нормален режим: < 0,02 ppm озон (ambient room concentration)
Плоча за прочистување
Висок режим: 25 – 360 mg озон на час

• Висина: 30,5cm
• Ширина: 23cm
• Должина: 27.5cm
• Тежина: 4,6Kg

Упатство за употреба
OZONE HOME – Air screen Puro 3.0K

26,445ден со ддв

Категорија: